Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Маевская Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Маевская Т. 
Реологические свойства рыбных гелей на основе промытых фаршей [Електронний ресурс] / Т. Маевская, А. Виннов, В. Манк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 706.225 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Маевская Т. 
Микроструктура гелей из сурими карпа [Електронний ресурс] / Т. Маевская, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 18-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.035 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Маевская Т. 
Вязкость рыбного фарша при промывании разными водными системами [Електронний ресурс] / Т. Маевская, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 555.119 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Маевская Т. 
Оценка качества культивированного мелкого карпа Cyprinus carpio [Електронний ресурс] / Т. Маевская, А. Виннов // Тваринництво України. - 2013. - № 9. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2013_9_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 696.129 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Маевская Т. П. 
О поэтике прозы И. С. Шмелева и Н. С. Лескова (К постановке проблемы) [Електронний ресурс] / Т. П. Маевская // Питання літературознавства. - 1993. - Вип. 1. - С. 47-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pl_1993_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.013 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Маевская Т. 
Промывка рыбных белковых масс: какой раствор эффективнее [Електронний ресурс] / Т. Маевская, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.669 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Маевская Т. П. 
Искусство перевода [Електронний ресурс] / Т. П. Маевская // Вопросы русской литературы. - 1976. - Вип. 2. - С. 123-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pl_1976_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 499.63 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Маевская Т. Н. 
Полный факторный эксперимент в исследованиях процесса промывки рыбных масс [Електронний ресурс] / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.841 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Маевская Т. Н. 
Применение комплексонов в технологии промытых стабилизированных рыбных белковых масс [Електронний ресурс] / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов, Р. С. Турбал // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 67-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 355.285 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Маевская Т. Н. 
Использование электроактивированной воды в технологии рыбных белковых масс [Електронний ресурс] / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов, Н. И. Бабков // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 780.323 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Маевская Т. Н. 
Обоснование режимов промывки рыбных белковых масс электроактивированными растворами [Електронний ресурс] / Т. Н. Маевская, А. С. Виннов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 106-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.849 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Маевская Т. 
Микробиологические показатели сурими из пресноводной рыбы [Електронний ресурс] / Т. Маевская, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 6. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_6_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 915.003 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Маевская Т. Н. 
Применение микробной трансглутаминазы в технологии сурими из птицы [Електронний ресурс] / Т. Н. Маевская, С. М. Базиволяк, Л. В. Пешук // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 119-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 453.974 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського